Behandling av personopplysninger

Work Desk

Denne websiden er utviklet ved bruk av verktøy fra Wix.com og data lagres på Wix.com sine servere. Det betyr også at Wix.com er databehandler for Horisont Yoga.

Les om Wix.com sin personvern-policy her

Opplysninger om deg og din bruk av tjenesten

Informasjon som vises på denne websiden eller som du legger inn på denne websiden er knyttet til kundeforholdet mellom deg og Horisont Yoga. Opplysninger du angir på denne websiden videreformidles til Horisont Yoga.

Selv om wix.com er databehandler for denne websiden er det Horisont Yoga som er ansvarlig for behandlingen av dine data. Det betyr at om du har spørsmål om hva som er lagret eller om du ønsker å få slettet data om deg selv skal du kontakte Horisont Yoga. Du kan kontakte oss her.

Les om Wix.com sin bruk av tredjepartslevarandører i deres personvern-policy (se lenger opp). Utover dette vil ikke Horisont Yoga dele dine opplysninger med noen tredjepart, med ett unntak: Ved bestilling av transport til/fra flyplass må vi dele navnet ditt med transportøren for å sikre at du kommer med.

Teknisk informasjon

For å kunne videreutvikle tjenesten og for å kunne tilby best mulig brukeropplevelse til deg samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Vi behandler informasjon om hva slags nettleser du bruker, IP-adressen din, landingsside og besøkshistorikk i tillegg til opplysninger du selv legger inn.

Betalingsløsninger som brukes på denne websiden er levert av Wix.com, og flølger PCI-DSS satt av PCI Security Standards Council som har medlemmer fra blant annet, Visa, MasterCard og American Express. Kravene i PCI-DSS sørger for sikker behandling av kredittkortinformasjon på denne websiden.

Som de fleste nettsteder benytter websiden seg av informasjonskapsler (cookies). En informasjonskapsel er en tekstfil som ved besøk på, eller interaksjon med, en nettside legges i din nettlesers internminne. Websiden bruker informasjonskapsler til statistikk, i den hensikt å kunne gjøre nettsidene våre enda mer brukervennlige.

I informasjonskapslene lagres IP-adresse, hvilken nettleser og operativsystem som benyttes, samt data over besøkte undersider med dato/tidspunkt for besøket. Ved å bruke websiden samtykker du til at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Hvis du ikke ønsker å samtykke til dette, kan du administrere bruken av informasjonskapsler i din nettleser.

Du kan lese mer om informasjonskapsler her: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/