Hva er online terapi?

mind and matter online terapi

"At man, når det i sannhet skal lykkes en å føre et menneske hen til et bestemt sted, først og fremst må passe på at finne ham der hvor han er, og begynne der. Dette er hemmeligheten i all hjelpekunst."

- Søren Kierkegaard

Online terapi vil si at klienten møter sin terapeut over internett istedenfor på terapeutens kontor. Samtalene foregår via epost, chat eller videokonferanse, og kan brukes som et supplement til "ordninær" behandling i klinikken, eller som terapi/veiledning alene. Tilbudet om online terapi gir klientene flere valgmuligheter og fleksibilitet.​​

Jeg tilbyr online terapi via videosamtaler, epost, mobil og chat. Terapi og veiledning via epost gir deg frihet og mulighet til å skrive når som helst på døgnet. Du kan bruke den tid du trenger, og det er mulig å redigere innholdet i eposten så mange ganger du vil før du trykker "send". Terapi og veiledning via epost passer for deg som ønsker å fordype deg i ditt eget liv og indre, og motta respons på dette.

Videosamtale, chat og telefonsamtale kan ofte passe for deg som har mer målrettet fokus og har behov for terapi og veiledning i mer konkrete problemstillinger.  Video- og telefonsamtale kan "ligne" mest på en ordinær terapitime hvor man treffes ansikt til ansikt.

Dette er ingen fasit, og det viktige er at du selv finner frem til den måten som passer best for deg. ​

Med utgangspunkt i din bestilling setter vi mål for behandlingen. En terapitime over chat, video og mobil varer 45 minutter og som regel kan det være en fordel å snakkes en til to ganger per uke.

Veiledning/terapi via epost foregår på den måten at du sender meg så mange eposter du ønsker og har behov for hver uke, og jeg svarer deg innen en, på forhånd avtalt, tid. Veiledning/terapi via epost passer ikke dersom du har en problemstilling som krever umiddelbart svar fra meg da vi ikke møtes i samtid. 

Ta kontakt for mer informasjon og timebestilling.